Vacature Kandidaat Notaris

Wij zijn altijd op zoek naar gedreven kandidaat-notarissen. Of je nou ervaring hebt of juist een beginner bent. De passie voor het vak staat voorop. Je wilt bijdragen aan de groei van het kantoor en jezelf.


In het bijzonder zijn wij voor onze vestiging in Rijswijk op zoek naar een talentvolle kandidaat-notaris met drie of meer jaar ervaring die inmiddels gewend is complexe dossiers te behandelen, in het bijzonder op het gebied van vastgoed.
Ben jij zo’n talentvolle kandidaat-notaris met bijvoorbeeld ervaring op een Zuidas-kantoor? Wellicht biedt Caminada Notarissen jou dan een prachtig toekomstperspectief.

 

Caminada Notarissen is een groot full-service zelfstandig notariskantoor in de randstad, met vestigingen in Rijswijk en Nootdorp, met een meer dan gemiddelde praktijk op elk rechtsgebied en daardoor al decennia lang een interessante werkomgeving in de randstad. Vele notarissen hebben hier het vak geleerd en zijn daar nog steeds dankbaar voor.

Als je bij Caminada Notarissen begint met werken, leert de ervaring dat de kans groot is dat je lang blijft plakken. Altijd gevarieerd werk in een prettige werkomgeving, met een goede work life balance.

 

Caminada Notarissen bestaat uit vijf notarissen, zeven kandidaat-notarissen, vier notarisklerken en circa twintig overige medewerkers. Wij hebben als doelstelling een professionele vlotte en cliëntgerichte notariële dienstverlening.

 

Caminada Notarissen is aangesloten bij NETWERK NOTARISSEN, de op kwaliteit en permanente beroepseducatie gerichte organisatie die ongeveer 150 kantoren omvat waarin ruim 600 notariële juristen werkzaam zijn.
Daarnaast besteden wij ook intern extra aandacht aan vakontwikkeling en kwaliteit.

 

Caminada Notarissen biedt:

●    een fulltime-functie op één of meer van de drie notariële werkterreinen;

●    een gedegen begeleiding en ruime ontplooiingsmogelijkheden;

●    een gezellige, collegiale en open werksfeer;

●    goede arbeidsvoorwaarden.

 

Caminada Notarissen verwacht:

●    goede studieresultaten;

●    een cliëntgerichte, commerciële instelling;

●    actieve deelname aan de door het kantoor zelf en door Netwerk Notarissen georganiseerde cursussen;

●    collegialiteit en een gezonde dosis humor.

 

Herken je jezelf in dit plaatje en denk je dat je past bij ons kantoor? Stuur dan je brief vergezeld van C.V. en cijferlijst universiteit (per mail) aan bronkhorst@caminadanotarissen.nl.

 

Wil je vooraf meer informatie, dan kun je telefonisch contact opnemen met notarissen Alex Blomaard of John Roozeboom (tel.: 070 – 4138413).

Caminada Notarissen Rijswijk

Caminada Notarissen Nootdorp

Meer weten?

Onze adviezen zijn altijd specifiek voor uw persoonlijke situatie. U kunt daarom het beste een afspraak met ons maken, om e.e.a door te spreken.

 

Bel 070 - 413 84 13 (kantoor Rijswijk) of 015 - 310 20 10 (kantoor Nootdorp), voor het maken van een afspraak.

 

Of schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Brochures om te downloaden