Steengoede kandidaat-notaris

Jij weet als geen ander dat woningen vandaag de dag als warme broodjes over de toonbank gaan. Als insider ben jij je ervan bewust dat in de praktijk de aan - of verkoop van woningen en ander vastgoed voor de betrokken partijen echter alles behalve hetzelfde is als het kopen van dat spreekwoordelijke warme broodje.

 

Of het nou gaat om een transactie met betrekking tot een garage, een appartement, een rijtjeshuis, een schoolgebouw, een vrijstaande villa, een nieuwbouwhuis, een bedrijfspand of een complete flat, jij hebt er veel plezier in om de betrokken partijen van a tot z te begeleiden en hen met raad en daad terzijde te staan. Je staat bekend om je betrokkenheid, maar je bent ook in staat waar nodig mensen tegen zichzelf in bescherming te nemen en kritische vragen te stellen. Het gaat tenslotte om veel meer dan een warm broodje.

 

Je hebt plezier in het uitknobbelen en tot op de bodem uitzoeken van juridische vraagstukken en weet daarbij de balans tussen dienstverlening en commercie te vinden. Bij twijfel haal je niet in, maar houdt ruggenspraak. Ook voor werken met stevige deadlines ben jij niet bang. 

 

Bij ons krijg je de gelegenheid om jezelf volledig te ontplooien en ontwikkelen. Daarbij zijn wij het liefste een steun in de rug en niet de ogen die over je schouder meekijken bij alles wat je doet. Om ons en jou scherp en up to date te houden zijn we aangesloten bij Netwerk Notarissen en wekelijks bespreken we aan de hand van vakliteratuur en praktijkvoorbeelden de laatste ontwikkelingen binnen ons vakgebied.

 

Een dagstart hebben wij in de vorm van een postbespreking. Regelmatig is er met de collega's een overleg over het reilen en zeilen van de afdeling. 

 

We maken als team voor onze cliënten door onze inzet, kennis en kunde vaak het onmogelijk mogelijk, maar we vinden genieten van het leven net zo belangrijk. Vrije tijd is ervoor om van te genieten en relaxen. Ook daar zijn we goed in. Jouw vrije tijd is precies dat, tijd voor jezelf, niet stand-by via telefoon of online o.i.d. In het kader van ontspanning en plezier hebben we al jarenlang goede vrijmibo's tradities. Net zoals onze kantooruitstapjes tradities, waarbij we ernaar streven om het iedereen naar de zin te maken, in binnen en buitenland. 

 

Onze kantoren zijn centraal gelegen in de randstad en goed bereikbaar.

 

We zijn gezegend met een zeer gevarieerd en uitgebreid cliëntenbestand. In de drie rechtsgebieden behandelen we zeer uiteenlopende dossiers, waarin alle denkbare schakeringen voorkomen. Uiteraard overlappen de rechtsgebieden elkaar ook regelmatig, waardoor we door goed onderling overleg en samenwerking tot zeer goede en unieke resultaten komen.

 

Meer weten/reageren?

Denk je dat je past bij ons kantoor? Stuur dan je brief vergezeld van CV en cijferlijst universiteit (per mail) aan bronkhorst@caminadanotarissen.nl

Wil je vooraf meer informatie, dan kun je telefonisch contact opnemen met notarissen Alex Blomaard of John Roozeboom (telefoonnummer: 070 – 4138413).

Caminada Notarissen Rijswijk

Caminada Notarissen Nootdorp

Meer weten?

Onze adviezen zijn altijd specifiek voor uw persoonlijke situatie. U kunt daarom het beste een afspraak met ons maken, om e.e.a door te spreken.

 

Bel 070 - 413 84 13 (kantoor Rijswijk) of 015 - 310 20 10 (kantoor Nootdorp), voor het maken van een afspraak.

 

Of schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Brochures om te downloaden