Engels  
> Informatie > Vacature > Vacature kandidaat notaris

vacatures kandidaat-notaris

Meer weten?

Bel ons!

 

Rijswijk
070 - 413 84 13

Nootdorp
015 - 310 20 10

 

Wilt u dat wij contact met u opnemen, laat dan uw gegevens achter

 

Neem contact met mij op

 

Wij zijn op zoek naar gedreven kandidaat-notarissen voor onze vestigingen te Rijswijk en/of Nootdorp. Of je nou ervaring hebt of juist een beginner bent. De passie voor het vak staat voorop en je wilt bijdragen aan de groei van het kantoor en jezelf. Ook ervaren klerken nodigen we uit om te reageren.

 

Caminada Notarissen is een middelgroot full-service notariskantoor in de randstad, met vestigingen in Rijswijk en Nootdorp, met een meer dan gemiddelde ondernemingsrechtpraktijk en als doelstelling professionele vlotte en cliëntgerichte notariële dienstverlening.

 

Caminada Notarissen bestaat uit vijf notarissen, acht kandidaat-notarissen, twee notarisklerken en circa twintig overige medewerkers.

Als je bij Caminada Notarissen begint met werken, leert de ervaring dat de kans groot is dat je lang blijft plakken. Altijd gevarieerd werk in een prettige werkomgeving, met een goede work life balance.

 

Caminada Notarissen is aangesloten bij NETWERK NOTARISSEN, de op kwaliteit en permanente beroepseducatie gerichte organisatie die ongeveer 150 kantoren omvat waarin ruim 600 notariële juristen werkzaam zijn.
Daarnaast besteden wij ook intern extra aandacht aan vakontwikkeling en kwaliteit.

 

Caminada Notarissen biedt:

-     een functie op één of meer van de drie notariële werkterreinen;

-     een gedegen begeleiding en ruime ontplooiingsmogelijkheden;

-     een gezellige, collegiale en open werksfeer;

-     goede arbeidsvoorwaarden.

 

Caminada Notarissen verwacht:

-     een cliëntgerichte, commerciële instelling;

-     goede studieresultaten;

-     actieve deelname aan de door het kantoor zelf en door Netwerk

       Notarissen georganiseerde cursussen;

-     collegialiteit en een gezonde dosis humor.

 

Herken je jezelf in dit plaatje en denk je dat je past bij ons kantoor? Stuur dan je brief vergezeld van C.V. en cijferlijsten  (per mail) aan staas@caminadanotarissen.nl

Wil je vooraf meer informatie, dan kun je telefonisch contact opnemen met notarissen Alex Blomaard of John Roozeboom (telefoonnummer: 070 – 4138413).