Engels  
> Informatie

Caminada Notarissen al ruim 300 jaar een begrip

Meer weten?

Bel ons!

 

Rijswijk
070 - 413 84 13

Nootdorp
015 - 310 20 10

 

Wilt u dat wij contact met u opnemen, laat dan uw gegevens achter

 

Neem contact met mij op

 

 

Caminada Notarissen is al ruim 300 jaar een begrip. Het kantoor heeft in die jaren onder meer deel uit gemaakt van één van de grootste advocaten-en notarissen combinaties van de jaren negentig: Trenité van Doorne.

 

Caminada Notarissen staat ook dit jaar weer als een van de weinige “pure” notariaten in de Top 30 van “De Stand van het Notariaat”.

 

De vijf notarissen en zeven kandidaat-notarissen, verspreid over twee vestigingen, beschikken allen over algemene en specifieke vakkennis. Samen met een enthousiast, hoog opgeleid team zijn zij u graag van dienst, zowel als het gaat om gebruikelijke notariële akten als ook bij het opmaken van of adviseren bij zeer gespecialiseerde akten. Daarbij kunt u bijvoorbeeld denken aan grote vastgoedtransacties, reorganisatie van bedrijfsstructuren, het oprichten van coöperaties, bedrijfsopvolging, estate planning en het afwikkelen van complexe nalatenschappen.

 

Caminada Notarissen verricht alle notariële werkzaamheden. Efficiënt werken en oplossingsgericht denken staan daarbij voorop.

 

Algemene voorwaarden

 

Onze kennis is altijd up-to-date door wekelijkse literatuur besprekingen